Ud med ham - på livstid

SIGØJNERBOSSEN Gimi Levakovic fældede en tåre i Østre Landsret i går. En glædeståre.

Ikke over, at landsretten gav ham en dom på et år og seks måneders fængsel for at have truet med en skarpladt pistol. Det var tre måneder mere end han fik i retten i Næstved.

Men over, at landsretten fjernede den ledsagende dom på 12 års udvisning.

I TIMERNE EFTER reagerede tusinder af Ekstra Bladets læsere med vrede og vantro.

Kan det virkelig være rigtigt, at den storkriminelle kroat får lov at blive i Danmark, selv om han har fået 26 domme for alt fra tricktyverier til afpresning og trusler, og selv om han gang på gang har udtrykt den dybeste foragt for det danske samfund?

Det er desværre rigtigt – men landsrettens afgørelse er tordnende forkert.

LEVAKOVIC-KLANEN er uden samvittighed. Den slog sig desværre ned i Danmark i begyndelsen af 70’erne og har siden arbejdet utrætteligt for at holde politi og domstole beskæftiget.

Klanen er også fænomenal til at lænse offentlige kasser. Vi taler om mere end 100 millioner kr., som den storgrinende har frarøvet danske skatteydere, mens den samtidigt har ført sig frem på tv og givet samfundet fuck-fingeren.

EFTER FLERE ÅRS tilløb er det lykkedes domstolene at få tre klan-medlemmer udvist – men med ’benådningen’ af Gimi Levakovic kan det blive sværere i fremtiden. Heldigvis agter anklagemyndigheden at kære landsrettens afgørelse til Højesteret.

Men uanset udfaldet tyder meget på, at vores udvisningsregler er for slappe.

JUSTITSMINISTER Søren Pind vil gerne optræde som en handlingens mand. Her har han chancen.

Gimi Levakovic er ikke dansk statsborger. Hans konstante kriminalitet viser, at han ikke har ønsket en normal tilværelse i Danmark, og at han på intet tidspunkt har villet integration.

DERFOR SKAL skal han heller ikke have lov til at blive her. Han skal smides ud – og gerne på livstid.

104 kommentarer
Vis kommentarer