Ud med ham

RETTEN  i Næstved er ikke i tvivl: Overhovedet for den kriminelle Levakovic-klan, Gimi Levakovic, har ikke noget at gøre i Danmark de næste 12 år. Bl.a. fordi der ellers er risiko for, at den 46-årige sigøjner vil fortsætte sin lange kriminelle løbebane.

DET KAN man ikke fortænke retten i at frygte. Gimi Levakovic, der samtidig med udvisningen blev idømt 15 måneders fængsel for mordtrusler og våbenbesiddelse, er vaneforbryder og har flere fængselsdomme på sin samvittighed – hvis han ellers er i besiddelse af en sådan.

DEN I alle henseender usympatiske gangster, der bl.a. har ført sig frem som tv-stjerne i en TV2-dokumentar, har aldrig vist interesse for at bidrage til det danske samfund, som har huset ham siden begyndelsen af 70’erne.

HAN HAR ingen uddannelse og intet job, men lever af at malke de sociale kasser – en beskæftigelse, som Levakovic-familien går meget op i.

DEN BERYGTEDE klan på op mod 50 medlemmer har suget millioner og atter millioner ud af det sociale system. Sideløbende har mange i klanen suppleret indkomsten med bl.a. hjemmerøverier og tricktyverier.

LEVAKOVIC ankede selvfølgelig på stedet udvisningen til Landsretten, så det er altså ikke endelig afgjort, om han skal ud af Danmark, som han har røvrendt i årtier.

FORSVAREREN, Bjørn Elmquist, peger bl.a. på, at hans klient har forældremyndigheden til mindreårige børn, som ikke kan følge deres far til Kroatien, fordi romaer diskrimineres.

DET SKULLE klan-overhovedet måske have tænkt på, inden han koncentrerede sig om sine kriminelle aktiviteter.

STADFÆSTER Landsretten udvisningen, vil Gimi Levakovic ikke kunne påstå, at han bliver ensom i Kroatien.

HANS TO brødre, Django og Stefano, bliver nemlig udvist for bestandigt til Kroatien, når de har afsonet deres seneste domme. Det har Højesteret besluttet.

OGSÅ ET tredje klan-medlem, Jura Levakovic med over 200 kriminelle forhold, udvises for bestandigt, mens et fjerde medlem verfes ud i 12 år.

DER ER al mulig grund til at håbe, at den 12-årige udvisning af Gimi Levakovic fastholdes. Han vil ikke Danmark noget godt: Ud med ham.

175 kommentarer
Vis kommentarer