Venstres hædersmand

 

SKATTE-SKANDALEN: Fhv. skatteminister Troels Lund Poulsen (V) overtrådte sin tavshedspligt og løj over for Skattesagskommissionen. Det må man absolut ikke, så derfor vil regeringen, SF og Enhedslisten forsyne ham med en velvoksen politisk næse.

DET ER BILLIGT sluppet. Men Venstre er gået totalt agurk over, at nogen kan finde på at mene noget ufordelagtigt om den pæne Troels Lund, der efter partiets mening håndterede sagen om Helle Thorning og hendes mands skattesag 100 procent korrekt.

– Det er lumpent. Det er en lodret skandale, brølede Venstres indpisker Claus Hjort Frederiksen i timevis på TV2 News i går.

VENSTRE OG DE ØVRIGE borgerlige partier får nu en uge til at udarbejde en selvstændig erklæring med henblik på at få næsen fjernet eller gjort den meget, meget lille.

Det lykkes næppe – det ’røde’ flertal står fast, og tak for det.

GANSKE VIST fandt Skattesagskommissionen aldrig ud af, hvem der havde lækket skatteoplysninger om Stephen Kinnocks selvangivelse til BT, men de mange afhøringer gav et klart billede af en Venstre-skatteminister, der på alle måder ønskede at skade en politisk modstander. Bl.a. ved at viderebringe falske rygter om, at Helle Thornings mand er bøsse.

Det er da også en kendt sag på Christiansborg, at Traktor-Troels, der er medlem af Lars Løkkes såkaldte tæskehold, har et indgående kendskab til beskidte tricks.

MEN HOS VENSTRE er han en hædersmand, som er udset til en central ministerpost, når/hvis Lars Løkke vinder næste valg.

Gårsdagens ballade på Christiansborg bestyrker mistanken om, at Venstre er blevet et parti blottet for moral. Udviklingen er accelereret i takt med, at Lars Løkke er blevet afsløret i at have et specielt forhold til, hvordan man som politiker bruger andre folks penge. GGGI-skandalen, tøjsagen med meget mere.

VED AT BEHOLDE Løkke som formand har partiets tillidsfolk samtidig accepteret, at det moralske har vide grænser. Og det er en politiker som Traktor-Troels ikke sen til at udnytte.

Næse-sagen er en forsmag på valgkampen. Hvor bliver den beskidt!

0 kommentarer
Vis kommentarer