Annonce:
Annonce:

Vi skyder på alle

Når Mette Frederiksen (S) hævder, at hun slet ikke er magtfuldkommen, men udskriver valg ved et pressemøde, hvor der ikke må stilles spørgsmål, ser man den simple forskel på snak og handling. Foto: Jens Dresling
Når Mette Frederiksen (S) hævder, at hun slet ikke er magtfuldkommen, men udskriver valg ved et pressemøde, hvor der ikke må stilles spørgsmål, ser man den simple forskel på snak og handling. Foto: Jens Dresling
Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

VALGKAMPEN RULLER. På Ekstra Bladet lover vi at skyde på alle.

God journalistik er blotlæggelsen af dobbeltmoralens tandhalse. Afsløringen af hykleri.

INGER STØJBERG (Æ) er et godt eksempel. Hun har slået sig op på at være mod det fine København og fremstiller sig selv som en jævn jyde, der sammen med andre provinsboere er ofre for hovedstadens elite.

Men Støjberg lyver. I 20 år – mange af dem som minister – har lederen af Danmarksdemokraterne været salonfähig i hovedstaden. Hun har, som vi skriver i dagens avis, en dyr ejerlejlighed midt på det fashionable Christianshavn, som Folketinget – dvs. skatteborgerne – har finansieret over halvdelen af.

Annonce:

OG NÅR Mette Frederiksen (S) hævder, at hun slet ikke er magtfuldkommen, men udskriver valg ved et pressemøde, hvor der ikke må stilles spørgsmål, ser man den simple forskel på snak og handling. Skal pressen nu til at råbe spørgsmål efter statsministeren, som er hun dronning eller pave?

NÅR SØREN Pape (K) taler om åbenhed, ordentlighed, troværdighed og konservative værdier, men kaster sig i flyverskjul, så snart Ekstra Bladet afslører, at han har løjet vælgerne op i ansigtet, kan stort set alle se, at Ekstra Bladet ikke beskæftiger sig så meget med hans eksmand som med et forklædt politisk spil.

NÅR MORTEN Messerschmidt (DF) i går via sin assistent nægtede at give interview, hvis der spørges om meningsmålinger, spærregrænsen eller snyd med EU-midler, så siger vi pænt nej tak og hejser dobbeltmoralens banner.

NÅR SOFIE Carsten Nielsen (R) siger, at ’politik er gået i stykker’, påpeger vi, at Radikale Venstre her forveksler egen tilstand med nationens. Danmarks ve og vel er ikke lig de radikales ve og vel. Vi udelukker faktisk ikke det modsatte.

Annonce:

OG NÅR LARS Løkke Rasmussen (M) hævder, at dansk politik har brug for ham i en ny, lilla udgave, godtgør vi gerne, at det nok mere er Løkke, der har brug for dansk politik. Ikke mindst når han så ivrigt fører sig frem som en malebog, hvor enten den ene eller anden side har fri farveleg.

OG HVAD KAN vi sige om Jakob Ellemann (V)? Ud over at ingen rigtig kan hidse sig op til at sige noget. Og at dette måske er problemet. Men vi skal nok være der, hvis det sker. Ligesom med Enhedslisten og deres sindelags-socialisme, hvor holdning er adskilt fra handling, og hvor man lever til højre og stemmer til venstre.

PÅ EKSTRA BLADET er det simpelt. God journalistik er forskellen på, hvad der siges, og hvad der gøres. Det er forskellen på, når politikere stiller sig op med ’rene hænder’, men vi kan vise, at de lige har stået og skrubbet skidt af sig ved demokratiets bageste håndvask.

Vi holder ikke med nogen!

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
695 kommentarer
Vis kommentarer
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Vi har et samfund, hvor systemet er blevet vigtigere end borgeren

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: