X ved Liste Kendis

HATTEN AF for Kristendemokraternes formand: Nok er partiet i dødskrampe, men hellere detend i desperation opstille erhvervsraketten Klaus Riskær som partiets kandidat til folketingsvalget:

EN TIDLIGERE STRAFFET økonomisk spradebasse med stærkt liberale holdninger – i et parti, der bygger på menneskekærlige, beskedne og kristne værdier?! Hvordan nogen overhovedet kan få den vanvittige idé at koble partiet med den pigeglade natklub-puma, er en gåde.

Partiets Københavns-kreds havde ellers sat projektet på skinner. Men ovenfra – altså ikke Vorherre, men fra Kristendemokraternes formand, Stig Grenov – er meldingen: Vi har ikke behov for en kendt person til at føre politik for os.

OG DETTE ER jo ikke blot en dybt original betragtning i dansk politik. Det gør også udvalget af kandidater meget større!
Tænk på, hvor mange komplet ukendte mennesker Grenov har at vælge imellem – i stedet for vort lille lands trods alt stærkt begrænsede skare af kendte mennesker.
Det gjorde helt godt i sjælen at se én, der sagde ’stop’ i det ræs for at bevare troværdigheden.

FAKTISK er der så relativt få kendisser, at de samme bliver spurgt igen og igen og af forskellige partier.

RISKÆR er som bekendt allerede vraget af et andet parti for nylig. Partistifteren Uffe Elbæk fra Alternativet var nemlig højt hævet over kendis-effekten. Hvorefter partiet opstillede en komiker....

SOCIALRÅDGIVERNES formand, Bettina Post, fører vist i det bizarre, politiske cirkus: Hun har fået seks tilbud fra fire partier. Partierne ønsker hendes kendthed og troværdighed – ligesom når de f.eks. jagter politimanden Per Larsen.

LIBERAL Alliance har lige præsenteret fitness-dronningen Charlotte Bircow som deres kandidat – sporene skræmmer åbenbart ikke trods partiets tidligere kendis-flop som Lars Kollind, Malou Aamund og Jørgen Poulsen fra Røde Kors.

68 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere