På sporet af 13-årig: Mors veninde stak af med skoleelev

Politiet melder nu ud, at efterlyst, britisk pige og hendes kvindelige bortfører sandsynligvis befinder sig i Polen

Serena Alexander-Benson fotograferet i England før hendes forsvinden op til weekenden. Foto: Politifoto.
Serena Alexander-Benson fotograferet i England før hendes forsvinden op til weekenden. Foto: Politifoto.

Metropolitan Police og Scotland Yard lægger nu en dæmper på den internationale efterlysning af den forsvundne britiske skoleelev, Serena Alexander-Benson. Det oplyser en talsmand til Sky News.

Pigen forsvandt fredag morgen, da hun var på vej i skole i London-forstaden Wimbledon. Hun dukkede aldrig op, og blev få timer senere set i en bil i et højhastighedstog med kurs mod Euro-kanalen og endestation i Bruxelles eller Paris.

Serena Alexander-Benson var angiveligt ledsaget af en uidentificeret ældre voksen. Om det var en mand eller en kvinde, var der ingen sikre meldinger om.

Den forsvundne, 13-årige skolepige Serena Alexander-Benson fra Wimbledon sydvest for London. Politiet frygter for hendes velbefindende. Foto: Politifoto. Samfund Far efterlyser britisk pige: Fremmed voksen rejser med 13-årig

Nu tyder henvendelser fra offentligheden ifølge Metropolitan Police på, at det har været en veninde til pigens mor, som uden forældrenes viden stak af med den forsvundne skoleelev.

Serenas forældre er skilt, og hendes mor har bopæl i Polen. Politiets efterforskere formoder, at det er i det østeuropæiske land, hun nu befinder sig.

I første omgang frygtede pigens forældre og politiets efterforskere for Serina Alexander-Bensons velbefindende.

Pigen har aldrig tidligere været efterlyst eller forsvundet. Politiet ønsker ikke at frigive yderligere detaljer om efterforskningen eller pigens og kvindens mulige motiver for at stikke af uden at orientere Serenas forældre.

25 kommentarer
Vis kommentarer