Romney om valgfiasko: Som en tur i rutsjebanen

Den tidligere præsidentkandidat Mitt Romney giver første interview siden valgkampen

Mitt Romney, 65, blev fotograferet i en rutsjebane i Disneyland få uger efter, valgkampen var slut. (Foto: Twitter)
Mitt Romney, 65, blev fotograferet i en rutsjebane i Disneyland få uger efter, valgkampen var slut. (Foto: Twitter)

Det gik hurtigt op og hurtigt ned. Og så kildede det en smule i maven. Sådan beskriver republikaneren Mitt Romney valgkampen sidste år, hvor han forsøgte at blive USA’s præsident.

- Det var som en tur i rutsjebanen. Spændende og sjovt, opture og nedture. Men turen slutter på et tidspunkt, siger Mitt Romney i sit første interview siden valgnederlaget.

- Og så står du af. Og det er ikke: ’Åh, må vi ikke nok køre i rutsjebane resten af livet?’ Nej, når turen er slut, er det slut, siger han til tv-stationen Fox News.

Mitt og Ann Romney har holdt lav profil siden valget den 6. november, der endte med genvalg til præsident Barack Obama.

Læs: Four more years: Så grå er Obama
Læs: Mitt Romney scorer fedt trøstejob

Ægteparret har tilbragt tiden i La Jolla, Californien, hvor Mitt Romney er blevet fotograferet et par gange, når han har bevæget sig uden for privatlivets fire vægge.

Et par billeder viser, at den tidligere republikanske præsidentkandidat nu selv må tanke benzin og købte ind i supermarkedet.

Et foto viser oven i købet Mitt Romney i en rutsjebane med familien i Disneyland.

- Det har været en forandring, men jeg synes, vi har klaret det godt. Vi kan heldigvis lide hinanden, siger Ann Romney om den nye tilværelse uden jublende folkemængder og sikkerhedsfolk.

Ville ikke være præsident
Tv-interviewet bliver vist i fuld længde på søndag. Men det er ikke det sidste, vi kommer til at se til Mitt Romney. Han skal holde tale på en konservativ konference i Washington om to uger.

Mens Romney hidtil har forholdt sig tavs, har hans søn, Tagg, fortalt, at hans far slet ikke ønskede at stille op til præsidentvalget.

- Jeg har ikke mødt én, der ønskede at blive præsident så lidt som ham. Han havde ikke noget ønske om at stille op, sagde Tagg Romney til avisen Boston Globe.

- Hvis han havde fundet en anden, der kunne tage hans plads, så ville han træde til side med glæde, fortalte sønnen og tilføjede, at det var ham selv og Ann Romney, der overtalte faderen.

1 af 2 Mitt og Ann Romney giver første interview siden præsidentvalget. Her får ægtemanden et kys på valgdagen. (Foto: AP)
2 af 2 Mitt Romney, 65, blev fotograferet i en rutsjebane i Disneyland få uger efter, valgkampen var slut. (Foto: Twitter)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere