Kampusch: Jeg blev sexmisbrugt

Bekræfter i tysk tv sexscener i filmen om hende der snart har premiere

Natascha Kampush var dybt berørt, da hun fortalte om den offentlige mistænkeliggørelse, hun er udsat for. Foto: DPA
Natascha Kampush var dybt berørt, da hun fortalte om den offentlige mistænkeliggørelse, hun er udsat for. Foto: DPA

Pigen fra kælderen, østrigske Natascha Kampusch, har i tysk tv bekræftet, at hun blev sexmisbrugt i de otte år, hun blev holdt fanget i en kælder i en forstad til Wien. Hun var ti år, da hun blev bortført. Det lykkedes hende at flygte i 2006.

Natascha Kampusch har i en bog beskrevet, hvordan bortføreren Wolfgang Prikopil hentede hende op fra kælderen og bandt hende til sengen.

Sexscener i film om hende
- I de nætter handlede det ikke om sex. Den mand, som slog mig, spærrede mig inde i kælderen og lod mig sulte, ville kæle, skrev Kampusch, der nu er 25 år.

Men i filmen '3096 dage', der snart har premiere, optræder der flere sexscener.

Moderator Günter Jauch spurgte Kampusch om de scener er sande.

Dybt bevæget nikkede hun.

Udvandring eller selvmord
- Jeg havde fået løfte om, at protokollerne fra et parlamentarisk undersøgelsesudvalg ville blive censureret, så der ikke stod noget om sexmisbrug, men protokollerne er alligevel nået ud til offentligheden i deres fulde omfang. Min advokat havde derfor ingen mulighed for at forhindre, at der bliver vist sexscener i filmen, fortalte Kampusch.

Natascha Kampusch beskrev også, hvordan hun to gange har været offer. Først for en bortfører og derefter for et offentlig debat, hvori hun er blevet beskyldt for frivilligt at have opholdt sig i kælderen.

- Det er meget vanskeligt for mig at udholde det. Jeg er næsten tvunget til at udvandre eller til at begå selvmord, sagde hun med tårer i øjnene.0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere