Gider ikke høre på præsidenten: Hold så kæft, Obama!

Gæsterne på baren Thirsty Parrot i Colorado Springs hepper på republikanernes Mitt Romney

Bill og Beth Garredt fra Colorado Springs, Colorado, støtter Mitt Romney i dysten om præsidentembedet. (Foto: Mikkel Selin)
Bill og Beth Garredt fra Colorado Springs, Colorado, støtter Mitt Romney i dysten om præsidentembedet. (Foto: Mikkel Selin)

COLORADO SPRINGS (ekstrabladet.dk): - Det er utroligt, at Obama kan lyve og lyve og lyve om Mitt Romney! Han bliver bare ved!

Bill og Beth Garredt, et ægtepar fra staten Colorado, mener, at præsident Obama fik lov til at slippe af sted med alt for meget under nattens tv-debat på Hofstra-universitet i New York.

- Det er uværdigt for en præsident at lyve sådan. Han har intet at vise frem efter fire år i Det Hvide Hus, så han er nødt til at angribe Mitt Romney, siger Romney-tilhængeren Bill Garredt

Præsident Obama var tydeligvis på udebane på baren Thirsty Parrot i byen Colorado Springs, der er en republikansk højborg i staten Colorado. Det stod klart med talrige tilråb fra forsamlingen.

- Shut up – hold kæft – Obama, lød det flere gang højlydt fra bargæsterne, mens de overværede debatten på storskærm.

Læs: Se ekstrabladet.dks live-dækning

Garredt-parret er inkarnerede republikanere, men mener alligevel, at Obama klarede sig hæderligt under den 90-minutters lange tv-duel.

- Han var mere til stede. Han klarede sig bedre end i den forrige debat, siger Bill Garredt og slår ærgerlig ud med armene.

Vil male Colorado rød
I 2008 vandt Obama staten Colorado på en bølge af håb og forandring. I år er opgøret mellem den demokratiske og republikanske kandidat hårfint ifølge meningsmålingerne.

- Vi håber, at vi kan male Colorado rødt i år, siger Bill Garredt med henvisning til republikanernes partifarve.

- Jeg tror, at Mitt Romney vil være bedre til at få gang i økonomien og få styr på statsgælden. Jeg har et 10-årigt barnebarn og har det skidt med, at hun allerede er forgældet til op over begge ører.

Et par hurtige målinger er enig med Bill Garredt i, at Obama slap godt fra debatten. Målinger fra tv-stationerne CNN og CBS viser, at præsidenten vandt en snæver, men nødvendig, sejr over Mitt Romney.

Den sidste af de tre tv-debatter finder sted 22. oktober i Florida. Det amerikanske præsidentvalg afholdes 6. november.

1 af 3 Millioner af amerikanere stillede i nat ind på den anden tv-debat mellem præsidentrivalerne Barack Obama og Mitt Romney. (Foto: AP)
2 af 3 Det blev flittigt peget fingre under tv-duellen. (Foto: AP)
3 af 3 Bill og Beth Garredt fra Colorado Springs, Colorado, støtter Mitt Romney i dysten om præsidentembedet. (Foto: Mikkel Selin)
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen