Romneys hest skal deltage ved OL

Rige mennesker med dyre fornøjelser: Mitt og Ann Romneys dressurhest Rafalca har kvalificeret sig til OL i London

Mitt Romney er en mand med succes. Nu skal hans hest Rafalca konkurrere ved OL i London. (Foto: AP)
Mitt Romney er en mand med succes. Nu skal hans hest Rafalca konkurrere ved OL i London. (Foto: AP)

Selv om han har travlt med at føre valgkamp, siger den republikanske præsidentkandidat, Mitt Romney, at han vil se med på tv, når OL i London går løs i næste måned.

Mitt og Ann Romney, der har en formue på omkring halvanden milliard kroner, er nemlig de stolte ejere af hesten Rafalca, der skal repræsentere USA i disciplinen dressurridning.

Romney, 65, fortæller i et interview med tv-stationen CBS, at hans kone har været med til at træne Rafalca og drager til London for at følge konkurrencen på nærmeste hold.

– Det er ikke hende personligt, der skal ride heste. Men sammen med to andre har hun købt hesten og trænet den så godt, at den skal repræsentere USA ved De Olympiske Lege, siger han.

Læs: Romney udvider hus for 66 mio. kr.

Læs: Sådan undgik Romney Vietnam-krig

Romney tilføjer, at dressurridning har hjulpet konen med at håndtere sygdommen sclerose, som hun fik konstateret i 1998.

– Hun er overbevist om at ridning har givet hende styrke og fornyet energi, så hun er meget optaget af denne sport og heste, siger han.

Bitter Twitter-besked
Mitt Romney, tidligere forretningsmand og guvernør, har ikke gjort et stort nummer ud af Rafalcas OL-deltagelse - det underbygger blot forestillingen om, at han er en rigmand uden begreb om almindelige menneskers problemer.

Romneys velstand og fortid som investor har været et problem under valgkampen, der foregår på et tidspunkt hvor mange amerikanere er arbejdsløse og dybt forgældede.

Da Ann Romney lørdag jublede over OL-deltagelsen på sin Twitter-profil, strømmede det heller ikke just ind med lykønskninger.

– Har din mand ikke givet dig guld nok? Du ved, lige som de familier han fyrede og tjente penge på, lyder den første kommentar.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Seneste
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen