Annonce:
Annonce:

Henrik Sass Larsen tilbage i toppen

S-politikeren vender stærkt tilbage efter skandale

Annonce:
Følg Politik

Henrik Sass Larsen bliver i morgen udnævnt som ny gruppeformand i Socialdemokraterne. Det oplyser TV2-nyhederne her til aften.

Møde med rocker
Sass Larsen var politisk ordfører i partiet indtil 29. september sidste år, hvor han oplyste, at han ikke blev minister i den nye regering. Politiets Efterretningstjeneste havde nemlig rejst tvivl om hans sikkerhedsgodkendelse.

Det var Sass Larsens ven og tidligere partifælle Tommy Kamp, der bragte S-politikeren i vanskeligheder, da de tilfældigt mødtes med Tommy Kamps ven - rockeren Torben Ohlsen Jensen - bedre kendt som Suzuki-Torben - på en café i Køge i maj i fjor.

Mange detaljer i sagen forblev mørkelagt, da både Henrik Sass Larsen og statsminister Helle Thorning-Schmidt forklarede, at de havde tavshedspligt.

Frank Jensen som næstformand
Også overborgmester i København Frank Jensen (S) har udsigt til at vende tilbage til toppen af Socialdemokraterne som ny næstformand for partiet. Det vil ske i parløb med partiets gruppeformand Mogens Jensen, skriver Jyllands-Posten.

Det formelle valg af næstformand sker først på partiets kongres til september, men partitoppen ønsker en afklaring nu for at undgå, at der går fløjkrig og magtkamp i valget, skriver avisen.

Posterne bliver ledige, fordi de nuværende næstformand, europaminister Nicolai Wammen og forsvarsminister Nick Hækkerup, begge træder tilbage. Det er i strid med partiets regler at have to ministre som næstformænd.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: