Romney bider fra sig: Obama spiste hund

Romney-kampagnen og Obama-kampagnen skændes om, hvem der har været mest modbydelig over for en hund

Mitt Romneys irske sætter Seamus, der var henvist til taget, når familien kørte på bilferie. (Privatfoto)
Mitt Romneys irske sætter Seamus, der var henvist til taget, når familien kørte på bilferie. (Privatfoto)

Den amerikanske valgkamp - der tegner til at blive et tæt og beskidt opgør mellem præsident Barack Obama og den republikanske udfordrer Mitt Romney - er allerede ved at gå i hundene.

Republikanerne, der ikke vil finde sig i, at demokraterne fremstiller Mitt Romney som en hjerteløs hundehader, beskylder præsident Obama for at have spist hundekød.

– Set i bakspejlet så er det et frygtindgydende foto, tweeter Romney-rådgiveren Eric Fehrstrom til et billede af præsident Obama og førstehunden Bo.

Twitter-beskeden kommer efter, at den konservative blog The Daily Caller fremhævede Obamas egen beskrivelse af livet som dreng i Indonesien.

– Jeg fik serveret hundekød (slemt), slangekød (slemmere) og ristede græshopper (knasende), skriver Obama i selvbiografien 'Dreams from My Father'.

Indonesisk opvækst
Obama var seks år, da hans mor blev gift med indonesiske Lolo Soetoro og flyttede til Indonesien i en fireårig periode fra 1967 til 1971.

Obama-kampagnens talsmand Ben LaBolt ventede ikke længe med et modangreb på Twitter.

– Hvad er det næste angreb som @EricFerhn og RNC (Det Republikanske Parti, red) vil rette mod en seks til 10-årig?

12 timer i bur på biltag
Hundeslagsmålet brød ud, da Mitt Romney blev konfronteret med en gammel historie om, at han havde henvist hunden Seamus til et bur på biltaget, da familien kørte på ferie i 1983. En køretur på 12 timer, hvor stakkels Seamus fik tyndskid.

Amerikanske hundevenner har ikke tilgivet Mitt Romney behandlingen af den irske sætter, men Ann Romney forsvarer ægtemanden.

– Hunden elskede det. Når han så buret, blev han vild af begejstring, fordi han vidste, at vi skulle på ferie, sagde hun i et interview med ABC News.

1 af 3 Det er ikke hundekød, som præsident Obama spiser her. Men som dreng havde han den tvivlsomme fornøjelse af at smage hund. (Foto: AP)
2 af 3 Obama går tur med førstehunden Bo. (Foto: AP)
3 af 3 Mitt Romneys irske sætter Seamus, der var henvist til taget, når familien kørte på bilferie. (Privatfoto)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere