Obamas agenter købte 20 ludere

Prostituerede blev taget med på hotelværelser, hvor præsident Barack Obamas rejseplan lå frit fremme

Agenterne drak og festede her på bordellet Pley Club. (Foto: Facebook)
Agenterne drak og festede her på bordellet Pley Club. (Foto: Facebook)

Secret Service-agenter kan have bragt Barack Obamas liv i fare, da de slog sig løs på et bordel i Colombia forud for den amerikanske præsidents besøg i landet i sidste uge. Agenterne var nemlig yderst åbenmundede om deres tophemmelige opgave.

– Vi er her for at passe på præsidenten. Vi arbejder for Obama, pralede flere agenter, mens de drak årgangswhisky på bordellet Pley Club i kystbyen Cartagena.

Den amerikanske senator Susan Collins, der er briefet om skandalen, oplyser, at omkring 20 prostituerede blev taget med hjem på Hotel Caribe for at feste med et dusin agenter og fem ledsagende elitesoldater.

Kongresmanden Peter King siger, at agenterne har været meget heldige med, at kvinderne ikke arbejdede for en terrororganisation.

– De kunne have fået informationer om præsidentens opholdssteder eller sikkerhedsforanstaltninger, mens de var på agenterne værelser. Det kunne have fået katastrofale følger, siger Peter King.

Drak og så på striptease
11 agenter fik mandag inddraget deres sikkerhedsgodkendelse, mens sagen undersøges. Fem af agenterne var medlemmer af en specialtrænet enhed, der skulle beskytte præsidentens bilkortege.

Ifølge kilder på Pley Club drak agenterne tæt og så på striptease onsdag aften, inden de samlede ludere op, hvilket er lovligt i den del af Colombia.

Selv om sikkerhedsfolkene betalte for de prostituerede på forhånd, kom en agent og en prostitueret alligevel op at skændes om betalingen. Eskapaderne blev afsløret, da den prostituerede gik til politiet.

1 af 3 Secret Service-agenterne tog omkring 20 ludere med tilbage på hotel Caribe i Cartagena. (Foto: AP)
2 af 3 Den legendariske sikkerhedstjeneste har til opgave at passe på den amerikanske præsident. (Foto: AP)
3 af 3 Agenterne drak og festede her på bordellet Pley Club. (Foto: Facebook)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere