Berlusconi betalte for nonne-strip

Et vidne i sexsagen mod Silvio Berlusconi afslører den tidligere premierministers vilde fester

Silvio Berlusconi, 75, er tiltalt for at have købt sex af en 17-årig pige. (Foto: AP)
Silvio Berlusconi, 75, er tiltalt for at have købt sex af en 17-årig pige. (Foto: AP)

Silvio Berlusconi fik strippere til at klæde sig ud som nonner og fodboldspillere, når han holdt sine vilde sexfester i privaten i Arcore uden for Milano.

Det fortalte modellen Imane Fadil, 27, mandag, da hun ved retten i Milano vidnede i sagen mod den tidligere premierminister, der er tiltalt for at have købt sex af en mindreårig pige.

Imane Fadil, der selv fik penge for at deltage i en fest hos Berlusconi, fortalte, at hun ved én lejlighed så to nonne-klædte kvinder strippe for den tidligere premierminister. Den ene af 'nonnerne' var angiveligt Nicole Minetti, der senere blev udpeget til en toppost i Berlusconis politiske parti.

En tredje stripper dansede ifølge Fadil for Silvio Berlusconi, mens hun var iført en AC Milan-fodboldtrøje, g-streng og en maske af den brasilianske fodboldstjerne Ronaldinho.

Kønssygdomme
Imane Fadil sagde i retten, at Nicole Minetti og andre kvinder overnattede i Berlusconis palæ, hvor de deltog i de såkaldte bunga bunga-fester og blev betalt for at have sex med rigmanden og hans gæster.

– Pigerne sagde, at de var bange for at få kønssygdomme, men de blev alligevel natten over, fordi de kunne tjene mange penge, fortæller Fadil ifølge avisen The Guardian.

Se tv: Her glor Berlusconi på Helles bagdel
Se tv: Berlusconis mest tossede øjeblikke

Berlusconi risikerer fængsel, hvis han kendes skyldig i anklagerne om, at han købte sex af den 17-årige natklubdanser Karima el-Mahroug. I Italien er det ulovligt at købe sex af personer under 18 år.

Han er også anklaget for at have misbrugt sin magt til at få Mahroug løsladt, da hun var blevet anholdt for et påstået tyveri. Berlusconi afviser alle anklager.

Korruptionssag
Silvio Berlusconi, der gik af som premierminister i november 2011, holder i øjeblikket det italienske retssystem travlt beskæftiget.

Sexsagen i Milano er blot én af tre sager, som lige nu kører mod den tidligere premierminister. De to andre sager handler om skattesvindel og brud på tavshedspligten.

Han slap tidligere på året for en sag om korruption, fordi domstolen vurderede, at sagen var forældet. Berlusconi havde under den fem år lange sag hele tiden nægtet sig skyldig i anklagerne.

1 af 2 En nonne-klædt Nicole Minetti forførte Berlusconi, der senere gav hende en toppost i sit politiske parti. (Foto: AP)
2 af 2 Silvio Berlusconi, 75, er tiltalt for at have købt sex af en 17-årig pige. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere