Dramatisk anholdelse ved Romney-træf

Secret Service greb resolut ind, da mand ville smide glitter på den republikanske præsidentkandidat Mitt Romney

En lettere rystet Mitt Romney ser til, mens Secret Service-agenter griber fat i manden, der ville kaste glitter på den republikanske præsidentkandidat. (Foto: AP)
En lettere rystet Mitt Romney ser til, mens Secret Service-agenter griber fat i manden, der ville kaste glitter på den republikanske præsidentkandidat. (Foto: AP)

En mand, som under nattens valgfest i Denver, Colorado, forsøgte at kaste glitter på den republikanske kandidat Mitt Romney, blev overmandet af Secret Service-agenter og ført bort.

Mitt Romney, 64, var i gang med at give hånd til tilhængerne, som var mødt frem for at høre hans tale, da manden kastede det farvede stads mod kandidaten.

Secret Service-agenterne greb lynhurtigt ind og stoppede det ufarlige attentatforsøg. Manden blev ført ud af salen og anholdt.

Det er anden gang på en uge, at Romney er mål for et glitterangreb. De andre republikanske kandidater, Newt Gingrich, Rick Santorum og Ron Paul, er også blevet udsat for den harmløse happening.

Episoden kronede en helt igennem elendig aften for Mitt Romney, der netop havde indkasseret et tredobbelt nederlag i republikanernes primærvalg.

Se situationen her:

Romney var dog ikke mere rystet, end at han kunne ønske rivalen Rick Santorum tillykke med sejrene i delstaterne Missouri, Minnesota og Colorado.

– Det var en god aften for Rick Santorum, men jeg forventer stadig at vinde nomineringen, siger Romney, der ellers så ud til at være inde i en sejrsstime efter Florida og Nevada.

1 af 3 Den dramatiske anholdelse fandt sted, netop som det stod klart, at Romney tabte alle tre afstemninger til rivalen Rick Santorum. (Foto: AP)
2 af 3 (Foto: AP)
3 af 3 En lettere rystet Mitt Romney ser til, mens Secret Service-agenter griber fat i manden, der ville kaste glitter på den republikanske præsidentkandidat. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer