Skønheder smider tøjet for Ron Paul

Minimalstatskandidaten Ron Paul får nu støtte af minimalt påklædte piger – se kalenderen her

Ron Paul, 76, er ikke ked af opmærksomheden fra de smukke kvinder. (Foto: AP)
Ron Paul, 76, er ikke ked af opmærksomheden fra de smukke kvinder. (Foto: AP)

12 smukke kvinder har smidt tøjet for at støtte den republikanske kongresmand, Ron Paul, der kæmper for at blive USA’s næste præsident.

Ron Paul, 76, kæmper for at blive republikanerens præsidentkandidat i 2012, og hans tilhængere er - som Juliet Annerino beviser på bedste vis – trofaste.

Juliet Annerino, der står bag pin up-kalenderen, siger til Politico, at en del af overskuddet fra salget går til Ron Pauls kampagne.

- Her kan man kigge på en køn pige, mens man læser lærerige og inspirerende citater fra Ron Paul, siger Annerino, der selv optræder i kalenderen som Miss Juli.

Ron Paul med helt fremme
Selv om omkring kun otte procent af de republikanske vælgere foretrækker Ron Paul som partiets udfordrer til Barack Obama ved præsidentvalget i 2012, er der godt nyt for kandidaten i en lokal meningsmåling fra Iowa.

Målingen fra Iowa – der er den første delstat, hvor de republikanske vælgere skal pege på en præsidentkandidat – viser, at Ron Paul er med helt fremme i et tæt opgør med tre andre kandidater, Herman Cain, Mitt Romney og Newt Gingrich.

Se kalenderen her (officielt site).