Avis: Kommunalpolitiker husede tyvekoster

Sjællandsk lokalpolitiker anklages ny for at have lagt lager til tyvekoster for flere millioner kroner

Carl Christensen (S) har angiveligt haft for flere millioner kroner tyvekoster liggende på sit lager i Køge. (Foto: Mike Reuter)
Carl Christensen (S) har angiveligt haft for flere millioner kroner tyvekoster liggende på sit lager i Køge. (Foto: Mike Reuter)

I mere end et halvt år havde det socialdemokratiske byrådsmedlem Carl 'Calle' Christensen fra Køge angiveligt tyvekoster til en samlet værdi af fem millioner kroner liggende på sit lager.

Det skriver Dagbladet Køge.

Tyvegodset, der øjensynligt består af byggematerialer fra konkursboet til familievirksomheden FH Byg i Glostrup, tilhører angiveligt de to brødre Tom og Bo Hansen, der i over et halvt år lejede et lagerlokale af Carl Christensen.

Derfor havde den tidligere bankdirektør Carl Christensen, der i dag sidder i Køge Byråd, dog heller ikke selv nogen idé om, at der var tale om tyvekoster.

- Jeg har mange forskellige lagerlokaler. Det er det, jeg lever af. Jeg havde ingen anelse om, at der var tale om tyvekoster, og jeg er ikke ansvarlig for, hvad folk anbringer i deres lager. Jeg var helt i god tro, siger Carl Christensen til Dagbladet Køge.

Ifølge Dagbladet Køges oplysninger var det den narkotiltalte Steen Mynchau, der formidlede kontakten mellem de to brødre og Carl Christensen. Derefter stillede socialdemokraten angiveligt lagerlokaler til rådighed på Støberivej i erhvervsområdet 'Den Hvide By' i det nordlige Køge.

Carl Christensen er ikke den første lokalpolitiker fra Køge-området, der er kommet galt afsted i medierne på det seneste. Også lokalpolitikeren Tommy Kamp (S) har på det seneste været i vælten for sin rolle i sagen om Henrik Sass Larsens (S) påståede rocker-forbindelser.

Ekstrabladet.dk har forgæves forsøgt at få fat i Carl Christensen for en kommentar.