Annonce:
Annonce:

TV: Er USA's næste præsident fuld?

En video af republikaneren Rick Perry, der opfører sig en smule fjollet under en tale, får amerikanere til at spekulere: var præsidentkandidaten fuld?

Annonce:
Følg Politik

Texas guvernør, Rick Perry, der håber på at slå Barack Obama af præsident-pinden næste år holdt for nylig en tale i New Hampshire, der lynhurtigt er blevet et stort hit på nettet.

Adskillige amerikanere, der har lagt talen på nettet antyder nemlig, at den republikanske præsidentkandidat var fuld da han stod på talerstolen.

SE KLIP FRA PRÆSIDENTKANDIDATENS BIZARRE TALE I VIDEOEN OVER ARTIKLEN

I den bizarre tale skærer Perry fjollede ansigter, laver mærkelige lyde, bytter rundt på kendte slogans og fortæller jokes, der måske ville være mere passende på en bar - og ikke en talerstol.

Tegnefilmsversion af Rick Perry
TV-værten Joe Scarborough, fra programmet Morning Joe på MSNBC, diskuterede på morgen-tv med sine gæster om, hvorvidt Rick Perry mon var fuld:

Annonce:

- Det er som at se en tegnefilmsversion af Rick Perry. Han var 'loosy-goosy', siger en af gæsterne, mens en anden synes, Perry minder mere om en komiker end en seriøs politiker.

LÆS OGSÅ: Nye sexanklager mod pizzakongen

Selvom morgenpanelet bliver nogenlunde enige om, at Perry formentlig blot viser sig fra en mere sjov side end sædvanligt, er klippet så skørt, at værten kommer til at tænke på engang, hvor han selv havde rygsmerter og hans kur-cocktail bestod af “Valium, smertespillende…og en lille smule vodka."

Ny Bush?
Den tidligere præsident Bush, der også har været guvernør i Texas, var igennem hele hans 8-år lange præsidentperiode kendt for hans af og til ufrivillig morsomme optrædener - måske er Perry ved at gøre ham kunsten efter?

Hele Perrys tale kan ses i sin fulde længde på Youtube.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: