Søren Pind beskylder Thorning for løgn

Fungerende integrationsminister Søren Pind beskylder Helle Thorning-Schmidt for at lyve i Sass Larsen sag.

Fungerende integrations- og udviklingsminister Søren Pind beskylder på Facebook kommende statsminister Helle Thorning-Schmidt (S) for at lyve i sagen om partifællen Henrik Sass Larsen.

- Det afgørende er jo ikke, om hun lyver. Det må man lægge til grund hun gør. Det afgørende er, om det er OK, at en statsministerkandidat lyver, f.eks. i sager der vedrører personoplysninger. Ærlig talt er jeg splittet på det, skriver han og fortsætter:

- Jeg synes ikke, det er i orden at tale usandt. Og jeg synes måske også, vi her kommer ind på et generelt karaktertræk, der i de senere år ikke har vist sig klædeligt hos hende. Imidlertid har vælgerne talt, og det skal og må respekteres. Svær sag, denne. Hvad synes I, lyder spørgsmålet til Facebook-vennerne.

DF mener også Thorning lyver
Tidligere på dagen har også Dansk Folkepartis Søren Espersen beskyldt Thorning for at lyve. Han mener, at hun lyver om årsagen til, at Politiets Efterretningstjeneste (PET) ikke vil sikkerhedsgodkende Henrik Sass Larsen som hendes kommende finansminister.

- Hun er fuld af løgn, når hun torsdag skaber en spin-løgnehistorie om, at den eneste årsag til, at Henrik Sass Larsen ikke kunne blive minister i Danmark, er, at han én gang har drukket en kop kaffe med en rocker i Køge på en offentlig café, siger han og tilføjer:

- Det sømmer sig ikke for Danmarks kommende statsminister.