Palins mand raser over ny bog

Løgn, løgn og atter løgn: En ny bog om den amerikanske højrepolitiker Sarah Palin får hård medfart

Den tidligere Alaska-guvernør Sarah Palin sammen med sin mand, Todd. (Foto: AP)
Den tidligere Alaska-guvernør Sarah Palin sammen med sin mand, Todd. (Foto: AP)

Sarah Palins mand, Todd Palin, raser over 'afskyelige løgne' om hans berømte kone i en ny bog, som udkommer i USA i næste uge.

'The Rogue: The Search for Sarah Palin' er forfattet af Joe McGinniss, som blandt andet skriver, at Sarah Palin, 47, havde en affære i 1990'erne og har taget kokain.

Bogen påstår også, så at den tidligere Alaska-guvernør er vild med sorte mænd og havde sex med den amerikanske basketballstjerne Glen Rice, da han deltog i en turnering i Alaska i 1987.

Palin-familien har ligget i krig med Joe McGinniss, siden han sidste år flyttede ind i nabohuset i Wasilla i forbindelse med sin research til bogen.

Den nye nabo fik straks Todd Palin til at opføre et højt plankeværk, så McGinniss ikke længere kunne kiggede ind i familiens baghave.

Besat af konen
Bogens anklager om sex, utroskab og narko har ikke forbedret forholdet mellem Todd Palin og Joe McGinniss, der har flere politiske biografier på CV’et.

– Bogen er fuld af løgn og bagvaskelse, siger Todd Palin og retter en barsk kritik mod forfatteren.

– Dette er en mand, som hæmningsløst har forfulgt min familie. Han flyttede oven i købet ind ved siden af bare for at kunne tilfredsstile sin syge besættelse af min kone, siger Todd Palin.