Putins nye flamme?

Den sexede model er blevet ansat som premierministerens private fotograf i Kreml

Foto: Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian

Mens det svirrer med rygter i Moskva om, at den russiske stærke mand, premierminister Vladimir Putin forbereder et stort comeback og ruster sig til valgkamp ved det næste præsidentvalg, har han på forhånd udstyret sig med et hemmeligt våben.

Våbnet hedder Jana Lapikova, 25-årig tidligere model fra Miss Moskva konkurrencen, der nu er ansat i Kreml som Vladimir Putins personlige, private fotograf.

Intet med køn at gøre
- Ansættelsen har intet med fotografens køn at gøre. Hun er virkelig en meget dygtig fotograf. Hendes fortid som model rager os ikke en pap and - det er jo ikke en forbrydelse at være model, sagde Dmitrij Peskov, Vladimir Putins pressechef til nyhedsbureauet RIA-Novosti, uden at blinke.

Se de smækre billeder af Putins modelfotograf her

Ikke kendt som fotograf
Jana Lapikova er dog ikke kendt som fotograf hos det russiske presse-miljø, men ifølge Grigorij Nekhorosjev, chefredaktør ved det russiske blad Sovershenno Sekretno, som beskæftiger sig med undersøgende journalistik, har eksmodellen været ansat som pressefotograf på det officielle, statskontrollerede nyhedsbureau RIA-Novosti.

- Hun har arbejdet på nyhedsbureauet i kun få måneder, så blev hun headhuntet af Kreml som Putins private fotograf, siger Grigorij Nekhorosjev.

Gymnasten
Nu hviskes der i krogene hos de russiske bloggere at premierministeren har droppet sin gamle ven, gymnastpigen Alina Kabaeva. I 2008 blev det russiske dagblad Moskovskij Korrespondent lukket efter en afslørende artikel om Putins forhold til den unge gymnast.

0 kommentarer
Vis kommentarer