Miliband er kommet i modvind

Hvad vil han, ham Miliband? De britiske vælgere er ikke begejstret for Arbejderpartiets leder

Det er op ad bakke for den britiske oppositionsleder, Arbejderpartiets Ed Miliband.

Efter blot ni måneder som partileder kæmper han for at få vælgernes støtte, og hans bror står klar i kulissen til at tage hans job.

En meningsmåling i Sunday Times afslører, at over halvdelen af Arbejderpartiets vælgere ikke ved, hvad partiets leder står for.

41 procent siger, at det var forkert at vælge ham som partiformand.

Flere end to tredjedele af partiets vælgere siger, at Milibands oppositionspolitik over for den konservative premierminister, David Cameron, er ineffektiv, selv om Cameron-regeringen er upopulær i kølvandet på en omfattende spareplan.

Ed Miliband overraskede politiske kommentatorer og analytikere ved at vinde formandsopgøret i Arbejderpartiet over sin bror, David Miliband, i september i fjor.

Det var dengang, da en afløser for tidligere premierminister Gordon Brown, som tabte det britiske parlamentsvalg i foråret 2010 til Cameron, skulle findes.

Nu skriver avisen The Independent, at David Miliband er klar til at overtage efter sin bror. Avisen citerer venner af David Miliband for at sige, at han godt nok ikke vil udfordre sin bror, men at han venter på, at Ed Miliband må gå af.

0 kommentarer
Vis kommentarer