Diller-sagen ruller: Han skrev, han var liderlig

Mens den amerikanske kongresmand Anthony Weiner kæmper for sit politiske liv, meldes hans kone gravid

Lisa Weiss, 40, fortæller, at hun deltog i en lummer e-mail-udveksling med den gifte kongresmand, Anthony Weiner. (Foto: AP)
Lisa Weiss, 40, fortæller, at hun deltog i en lummer e-mail-udveksling med den gifte kongresmand, Anthony Weiner. (Foto: AP)

- Jeg så ham på nyhedskanalerne, og jeg kunne ikke lade være med at grine, for jeg vidste jo, hvad han lige havde skrevet til mig fem minutter forinden.

Lisa Weiss, 40, er en af foreløbig fem kvinder, som har fortalt, at de har modtaget lumre e-mail-beskeder og sjofle selvportrætter fra den amerikanske kongresmand Anthony Weiner.

Weiss fortæller, at Weiner kontaktede hende med en privat besked, efter at hun på Facebook havde rost hans optræden under en tv-debat.

Hun var først smigret over, at den kendte kongresmand var interesseret i at diskutere politik med hende, men samtalen kom hurtigt til at handle om sex.

- Han skrev, at han var liderlig og havde lyst til sex, fortæller blandt andet Lisa Weiss i et interview med tv-stationen Inside Edition.

Konen er gravid
Mens New York-demokraten kæmper for sit politiske liv i kølvandet på sexskandalen, er det kommet frem, at hans smukke kone, Huma Abedin, er gravid med parrets første barn.

Huma Abedin, 35, der lige nu befinder sig i Mellemøsten sammen med sin chef, udenrigsminister Hillary Clinton, havde netop fortalt venner og familie den glade nyhed, da ægtemandens pinlige internetaktiviteter blev afsløret, rapporterer amerikanske medier.

Anthony Weiner kalder familieforøgelsen for en ’privatsag’ og gentager, at han ikke har planer om at lade sexsagen stoppe hans politiske karriere.

Nægter at gå
- Jeg har sviget mange mennesker, men jeg vil fortsætte det arbejde, som jeg er blevet valgt til at udføre, siger den 46-årige kongresmand, der er en stjerne på den amerikanske venstrefløj.

Men hans partifæller er ved at miste tålmodigheden. Demokraterne frygter, at republikanerne vil gøre et stort nummer ud af sagen og indlede en etisk undersøgelse, som kan blive langvarig og skade partiet ved kongresvalget næste år.

1 af 4 Lisa Weiss, der arbejder på et kasino i Las Vegas, græmmer sig. (Foto: AP)
2 af 4 Anthony Weiner skammer sig. (Foto: AP)
3 af 4 Og konen Huma Abedin er gravid. (Foto: AP)
4 af 4 Lisa Weiss, 40, fortæller, at hun deltog i en lummer e-mail-udveksling med den gifte kongresmand, Anthony Weiner. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer