Kongresmand: Det er min diller

En amerikansk kongresmand indrømmer at have sendt nøgenfoto til kvinder på internettet

Demokraten Anthony Weiner undskylder nøgenfoto på et pressemøde i New York. Men han vil ikke forlade amerikansk politisk af egen fri vilje. (Foto: AP)
Demokraten Anthony Weiner undskylder nøgenfoto på et pressemøde i New York. Men han vil ikke forlade amerikansk politisk af egen fri vilje. (Foto: AP)

En storflov amerikansk kongresmand, Anthony Weiner, indrømmer, at han har sendt nøgenbilleder af sig til kvinder, som han har mødt på Facebook og Twitter.

– Jeg skammer mig dybt, siger den gifte toppolitiker på et tårevæddet pressemøde i New York City mandag aften.

Anthony Weiner går til bekendelse, efter at han i en uge har nægtet kendskab til et foto, som viser hans ædlere dele gemt væk i et par grå boksershorts.

Siden er flere andre 'uanstændige' billeder dukket op af New York-demokraten, hvis efternavn sjovt nok også kan betyde 'diller' på engelsk.

Fotos til seks kvinder
Anthony Weiner siger, at han de seneste år har sendt halvnøgne billeder af sig selv til seks forskellige kvinder, som han har mødt på nettet.

Selv om den slags handlinger ofte vil betyde enden på en karriere i amerikansk politisk, afviser Weiner at gå af.

– Det var meget dumt. Jeg har løjet og såret mennesker, som jeg holder meget af, men jeg træder ikke tilbage, siger han.

– Jeg ved ikke, hvad jeg tænkte på, lyder det ærgerligt fra Weiner, der er gift med Hillary Clintons tidligere assistent, Huma Abedin.

1 af 3 Et efterhånden velkendt billede i amerikansk politik: En angrende politiker, som har haft gylpen lidt for åben. (Foto: AP)
2 af 3 Et af de usømmelige billeder, som kongresmanden har sendt til kvinder på nettet. Andre fotos er mere afslørende. (Foto: AP)
3 af 3 Demokraten Anthony Weiner undskylder nøgenfoto på et pressemøde i New York. Men han vil ikke forlade amerikansk politisk af egen fri vilje. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer