Sarah Palin skal skilles

Amerikansk magasin mener at kunne dokumentere guvernørens personlige nedtur

Sarah Palin skal skilles fra Todd, skriver amerikansk magasin. Når det er sket, kaster hun sig ind i kampen om at blive USAs næste præsident. (Foto: AP)
Sarah Palin skal skilles fra Todd, skriver amerikansk magasin. Når det er sket, kaster hun sig ind i kampen om at blive USAs næste præsident. (Foto: AP)

Sarah Palin skal skilles fra ægtemanden Todd og de er i hemmelighed nået frem til en skilsmisseaftale. Samtidig flytter hun til Arizona - uden ham - hvor hun vil sætte alt ind på at vinde republikanernes kamp om præsidentkandidaturet.

Det skriver magasinet Globe.

Læs: Palin spiste pizza med Trump

Nyheden er kommet som et chok i USA. Sarah Palin har ikke kommenteret påstandene endnu.

Læs: Palin tavs om præsidentplaner

Samtidig skriver showbizspy.com, at guvernøren er rasende på sin datter Bristol, fordi hun har indledt et forhold til Kyle Massey, som hun mødte under 'Dancing With The Stars' (den amerikanske pedant til Vild med Dans, red.) i fjor.

Læs: Palin: Obama er en tøsedreng

Årsagen til, at forholdet falder mor Palin for brystet, er, at hun mener, hendes datter hopper fra mand til mand. For nylig var hun sammen med rørlæggeren Gino Paolette. Og inden da havde hun et meget turbulent forhold til sin eksforlovede Levi Johnson - som hun har sønnen Tripp med.

- Sarah er rasende, fordi Bristol hopper fra mand til mand. Hun gør sit bedste for at forhindre, at hendes nye forhold ender i et realityshow, siger en kilde til showbizspy.com.

0 kommentarer
Vis kommentarer