Palin spiste pizza med Trump

Byggematadoren afviser dog, at han skal være Sarah Palins vicepræsident

Donald Trump og Sarah Palin delte en peperonipizza i New York, men der blev ikke indgået politiske aftaler under middagen, siger byggekongen. (Foto: AP)
Donald Trump og Sarah Palin delte en peperonipizza i New York, men der blev ikke indgået politiske aftaler under middagen, siger byggekongen. (Foto: AP)

Sarah Palins bustur i det nordøstlige USA nåede et nyt højdepunkt, da hun i aftes delte en peperoni-pizza med byggekongen Donald Trump på en restaurant nær Times Square i New York City.

Palin, tidligere vicepræsidentkandidat og Alaska-guvernør, spøger stadig i kulissen som en mulig republikansk præsidentkandidat, mens Trump forleden erklærede, at han ikke vil udfordre præsident Obama i 2012.

Mødet mellem de to republikanske reality-stjerner fik medierne til at koge over af spekulationer. Men Trump sagde efterfølgende, at duoen ikke har planer om at stille op som kandidater sammen.

– Hun spurgte mig ikke, om jeg vil være hendes medkandidat, men jeg kan fortælle dig, at hun er en fantastisk kvinde, sagde rigmanden efter mødet på pizzarestauranten Famous Famiglia.

Se fotos af pizza-mødet her.

Palin, der er på en bustur for at hædre landets patriotiske vartegn, besøgte onsdag Ellis Island og Frihedsgudinden sammen med sin familie.

One Nation-busturen blev skudt i gang med et motorcykeltræf i Washington og slutter om nogle dage i New Hampshire, som er en af de første delstater, som afholder republikansk opstillingsvalg næste år.

1 af 2 Sarah Palins One Nation-bustur kom i dag til Ellis Island ved indsejlingen til New York. (Foto: AP)
2 af 2 Donald Trump og Sarah Palin delte en peperonipizza i New York, men der blev ikke indgået politiske aftaler under middagen, siger byggekongen. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer