TV: Se utro politikere hos elskerinden

Fire ultranationalistiske politikere er blevet afsløret i utroskab på sexoptagelser op til tyrkisk valg - se videoerne der fældede dem her

Taget med bukserne nede: Politiker udsat for skjult kamera
Taget med bukserne nede: Politiker udsat for skjult kamera

En sexskandale har ramt det tyrkiske valg i næste måned.

To tyrkiske oppositionspolitikere fra det ultra-nationalistiske National Action Party trådte i dag tilbage, efter de angiveligt er blevet afsløret i utroskab på hemmeligt optagede sexfilm, der er blevet spredt på internettet via YouTube. Videoerne inkluderer billeder af politikerne som de ser ud officielt og lydløse optagelser fra elskovsnætter hos elskerinderne, altsammen underlagt dramatisk musik.

Dermed er i alt fire politikere fra partiet blevet fældet i sexskandalen op til det tyrkiske parlamentsvalget 12. juni. To andre politikere trådte tilbage i sidste måned.

Mudderkastning
Partiets leder, Devlet Bahceli, siger, at det muligvis er premierminister Recep Tayyip Erdogan's tilhængere, der står bag båndene i et bevidst forsøg på at skade partiet, der særligt taler til de meget religiøse og nationalistiske vælgere.

Det afviser Erdogan dog og opfordrer partilederen fra National Action Party til at komme med håndfaste beviser, samtidig med at han gør grin med dem.

- I stedet for at rødme af forlegenhed, kaster de mudder på os. (Vi) er ikke interesserede i deres beskidte affærer, sagde han på et vælgermøde.

Ikke første gang
Sagen bliver nu undersøgt af anklagemyndigheden.

Det er ikke første gang, at Tyrkiet oplever en sex-skandale. Sidste år gik oppositionslederen Deniz Baykal fra Det Republikanske Folkeparti (CHP), efter han også var blevet hængt ud i en sexvideo på internettet med en anden end sin kone. Han anklagede også regeringen for en sammensværgelse.

0 kommentarer
Vis kommentarer