Frank Aaen forstår godt Venstre

Det giver god mening, at Venstres folketingsgruppe 2020-spareplanen på en af landets fineste restauranter, mener Enhedslisten

Venstre gik tirsdag på Søllerød Kro efter lanceringen af sin ny hestekur for Danmark. (Foto: Kenneth Meyer)
Venstre gik tirsdag på Søllerød Kro efter lanceringen af sin ny hestekur for Danmark. (Foto: Kenneth Meyer)
Følg Politik

Efter at have præsenteret sin længe ventede hestekur - 2020-planen - i går, gik regeringspartiet Venstre på Søllerød Kro for at fejre sig selv.

Læs også: Venstre fejrer spareplan på Michelin-restaurant

Planen afskaffer efterlønnen, rammer SU-modtagere samt folkepensionister og førtidspensionister, så hos Enhedslisten forstår man godt Venstre:

- Det er jo regeringens mål at få beskåret den offentlige sektor, få forringet vilkårene for pensionister og førtidspensionister og give skattelettelser til de rigeste. Så det er da såre menneskeligt, at man vil fejre sig selv, siger Frank Aaen til ekstrabladet.dk.

De dyre kuverter blev tilsyneladende betalt gennem partiets gruppekontingent. Men der er fin symbolik i, at den liberale folketingsgruppe holdt festmiddag på en af landets fineste restauranter efter lancering af sin spareplan, mener Enhedslistens finansordfører.

- Når har succes med at tilgodese landets rigeste, er det da helt passende, at man spiser, hvor de rigeste kommer, siger Aaen.

Eller som Peter P. formulerer det til Ekstra Bladets nationen!

- Det er et kæmpe problem, for de er om nogen rollemodeller, og hvis de ikke engang selv kan vise bare lidt mådehold, jamen hvordan ser fremtiden så ud.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind