Skatteministeren fik dyrt Rolex af oliesheik

Troels Lund Poulsen har taget imod en gave til næsten 70.000 kroner under en arbejdsrejse i Mellemøsten

Troels Lund Poulsen har dyre vaner. Her ses han med sit fine Rolex-ur, som han har fået foræret af en sheik i Qatar. (Foto: Jan Unger)
Troels Lund Poulsen har dyre vaner. Her ses han med sit fine Rolex-ur, som han har fået foræret af en sheik i Qatar. (Foto: Jan Unger)

Skatteminister Troels Lund Poulsen (V) er blevet begavet med et særdeles dyrt ur under en arbejdsrejse i Mellemøsten.

Det skriver bt.dk.

Således har Troels Lund Poulsen taget imod et Rolex GMT Master II-ur til hele 68.800 kroner af en sheik, da han i januar var i Qatar for at promovere dansk miljøindustri.

Ministeren skriver til bt.dk, at han har betalt skat af det dyre ur, fordi han betragter det som en personlig gave, men ifølge eksperter, overtræder han personalestyrelsens regler om gaver ved officielle lejligheder - de dikterer nemlig, at de ansatte slet ikke må tage imod så store gaver.

- Det her er langt over bagatelgrænsen for, hvad han må tage imod. Det burde han straks levere tilbage. Hvis man skal gradbøje de forskellige ministre, så burde skatteministeren være ham, der holder sin sti renest, siger Professor i forvaltningsret Claus Haagen Jensen fra Copenhagen Business School til avisen.

Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen