DF vil ha' parabolfrie ghettoer

DF-formanden vil forbyde paraboler i ghettoerne for at forhindre radikalisering

Parabolerne i Vollsmose peger den forkerte vej, hvis du spørger Dansk Folkeparti-formand Pia Kjærsgaard. Hun vil have antennerne ud af ghettoerne. (Foto: Ole Frederiksen)
Parabolerne i Vollsmose peger den forkerte vej, hvis du spørger Dansk Folkeparti-formand Pia Kjærsgaard. Hun vil have antennerne ud af ghettoerne. (Foto: Ole Frederiksen)

- Jeg ved godt, det er meget forbud, men det er nødvendigt. Fjern parabolerne.

Sådan siger Dansk Folkeparti-boss Pia Kjærsgaard i et interview i Berlingske Tidende i dag.

Parabolerne peger mod Mellemøsten
Pia Kjærsgaard kritiserer statsminister Lars Løkke Rasmussens (V) for ikke at være hård nok i værdipolitikken. Han burde i højere grad betone den kulturkamp, vi - efter Pia Kjærsgaards opfattelse - har herhjemme.

Hun peger på, at Dansk Folkeparti har nogle mere 'vidtgående synspunkter' end regeringen:

- Skal det f.eks. være tilladt, at Vollsmose er plastret til med parabol-antenner, som peger mod den mellemøstlige verden?, spørger damen.

- Al Jazeera og al Arabiya er indoktrinering fra den mellemøstlige verden. Det er sindelagskontrol, når man bliver indpodet et had til den verdensdel, man bor i, fortsætter hun.

Frihedsrettigheder
I samme interview taler Pia Kjærsgaard vigtigheden af, at herboende muslimer forstår og glæder sig over, at de bor i den frie, vestlige verden:

- At der er nogle, frihedsrettigheder, som man ikke havde der, hvor man kom fra.

Men retten til at bruge fuldt lovlige paraboler til at se de kanaler, man har lyst til, er altså ikke en frihedsrettighed for alle her i landet.

Pia Kjærsgaard kommer i interviewet ikke ind på, om parabolforbuddet også gælder Gjellerupparken, Værebroparken og Tingbjerg, eller det kun er Vollsmose, der skal være parabolfrit område

Interviewet er det debatindlæg i avisen, hvor Pia Kjærsgaard over for næstformand i Venstre Kristian Jensen debaterer værdipolitik.

Hvad mener du? Skal der indføres parabolforbud i ghettoerne? Skriv din kommentar nedenfor.

1 af 2 Pia Kjærsgaard vil have parabolerne ud af Vollsmose. (Foto: Jens Dresling)
2 af 2 Parabolerne i Vollsmose peger den forkerte vej, hvis du spørger Dansk Folkeparti-formand Pia Kjærsgaard. Hun vil have antennerne ud af ghettoerne. (Foto: Ole Frederiksen)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere