K forstår ikke kritik af Wilders

De Konservative i Danmark mener ikke, at sammenslutningen af konservative partier i Europa, EPP, skal blande sig i, om den hollandske regering baserer sig på stemmer fra Geert Wilders

Udenrigsordfører Naser Khader slår fast, at han er politisk meget uenig med Geert Wilders, men han mener også, det er forkert, når EPP kritiserer, at Wilders' Frihedsparti bliver støtteparti for regeringen.

- Det er jeg ikke tilhænger af. Jeg synes, at Wilders er ud over alle grænser, men jeg synes ikke, vi skal blande os i, hvordan de danner regering i Holland, siger Naser Khader.

EPP mener, at konservative pariter skal sige fra over den udvikling, der ses i Holland.

- Jeg beklager denne politiske udvikling, for det kan true forståelsen, sammenhængen og solidariteten i vores europæiske samfund.

- Det er en pligt for de større politiske familier i Europa at reflektere over denne uheldige kendsgerning og i fællesskab bekæmpe det, siger EPP's formand, den tidligere belgiske premierminister Wilfried Martens.

Naser Khader mener, at EPP på den måde lader sig styre af menneskesyn i stedet for politik.

- Man skal ikke som paraplyorganisation blande sig i landes interne anliggender og man skal holde sig helt væk fra at måle og veje folks menneskesyn. Man gør dem ikke-stuerene, og det giver dem bare medvind, siger Khader.

0 kommentarer
Vis kommentarer