Chefredaktør Poul Madsen: Hvad har du gang i, Søren Pind?

Selv om han selv har indrømmet, at Taleban har fået beskyttelsespenge, angriber udviklingsministeren nu Ekstra Bladets afsløringer på sin blog

(Foto: Peter Hove Olesen)
(Foto: Peter Hove Olesen)

Søren Pind, du skriver på din blog, at Ekstra Bladet ’lyver’.

Det gør vi naturligvis ikke. Du burde i stedet takke Ekstra Bladet for at undersøge forhold, du tilsyneladende ikke selv magter.

Hvis du mener, vi lyver, så klag til pressenævnet eller anlæg sag mod os!

Men vi gider ikke høre på dit landsbytosseri. Sagen er alt for alvorlig til denne form for debat. Det er danske soldaters liv, der står på spil.Læs også: Pind indrømmer: Taleban har fået pengeFaktum er, at Taleban får bestikkelsespenge, når der bygges skoler i Afghanistan for danske bistandspenge. Du siger, pengene ikke kommer direkte fra Danmark.

Det vil sige, du lægger penge i entreprenørens ene lomme og så betaler han Taliban med penge fra den anden lomme. Hvordan synes du selv det lyder?

Først aner du ikke om det overhovedet sker. Derefter bekræfter du. Og nu siger du, vi lyver. Hvad har du gang i?

Hvorfor bruger du al din energi på ligegyldig udenomssnak i stedet for at kræve en tilbundsgående undersøgelse af, hvordan der svindles med danske bistandsmidler?

For vi er vel enige om, at Taliban ikke skal have penge, når der bygges skoler for danske bistandsmidler.

Hvis du først nu har fået kendskab til bestikkelsen, så har du ikke passet dit job. Og så må du gå af, hvilket er ret ærgerligt, fordi du faktisk - lige indtil nu - har været et forfriskende element i en ellers nedslidt regering.0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere