Annonce:
Annonce:

Rohde: Vi vil se Thornings kontoudtog

Spørgsmålet om, hvor mange dage Helle Thorning-Schmidts ægtemand har været i Danmark kræver adgang til hendes kontoudtog, mener Jens Rohde

Jens Rohde vil have bevis i form af kontoudtog fra Helle Thorning.
Jens Rohde vil have bevis i form af kontoudtog fra Helle Thorning.
Annonce:
Følg Politik

Venstres EU-parlamentariker, Jens Rohde, kræver, at Socialdemokraternes formand, Helle Thorning-Schmidt, fremlægger ægtemandens kontoudtog.

Det skal ske for at bevise, at ægtemanden, Stephen Kinnock, sidste år vitterligt kun var 33 weekender i Danmark.

- Hvorfor siger Helle Thorning, at hun i kraft af flybilletter kan fremvise dokumentation på, at hendes mand kun har været her 33 weekender i 2009, skriver Jens Rohde på Facebook.

- Disse flybilletter fortæller jo ikke andet, end at han har været her de 33 gange. De fortæller ikke, at han IKKE har været i Danmark, da hun jo bare kan undlade at vise øvrige billetter. Der er kun udtog fra betalingskort, som duer. Den fik Søren Hansen at føle, skriver Jens Rohde med henvisning til golfspilleren, der blev dømt for skattesnyd.

Socialdemokraternes formand har forklaret, at Stephen Kinnock i 2009 kun var hjemme i Danmark i 33 weekender, og har beklaget at hun ved fejl i oktober sidste år meddelte Justitsministeriet, at han var hjemme hver weekend, altså 52 weekender.

Selv om Stephen Kinnock frivilligt vil betale 250.000 kroner i skat med tilbagevirkende kraft fra januar 2009, da han begyndte at arbejde hos World Economic Forum i Schweiz, så undersøger Skat nu hans indkomstforhold for de seneste tre år.

Netop når det gælder en mistanke om skatteunddragelse er det muligt for Skat at få adgang til alt fra kreditkorttransaktioner til oplysninger fra flyselskaber.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: