Annonce:
Annonce:

Kommentator: Sidste chance for Helle T.

Det skal være slut med sjuskefejl fra S-formand Helle Thorning-Schmidt, hvis sagerne om hendes økonomisk rod skal lukkes. Det vurderer kommentator

Annonce:
Følg Politik

Socialdemokraternes formand Helle Thorning-Schmidt skal have fuldstændig styr på sin økonomi og sin dokumentation om hende og hendes mands skatteforhold, hvis hun skal have mulighed for at komme videre. Det fastslår politisk kommentator Peter Goll fra Geelmuyden Kiese.

- Det er vigtigt, at der ikke kommer nyt frem, for så bliver sagen ved. For hende må man derfor håbe, at der ikke dukker nyt frem af anden korrespondance eller økonomiske sager i hendes fortid, siger han.

- Hvis myndighederne lukker sagen eller beslutter sig for at det er i småtingsafdelingen, så kan hun have et håb om at det er nok til at lukke sagen, og at hun kan kigge fremad, siger Peter Goll.

Peter Goll mener, at det er centralt, at Helle Thorning-Schmidts sjuskefejl ifølge hende selv ikke giver hende nogen økonomisk gevinst - men derimod at hun snyder sig selv. Det giver et indtryk af, at der ikke er tale om bevidst svindel, siger han.

- Problemet er, at det ikke kan efterprøves. Hvis hun kan dokumentere, at det stiller hende økonomisk dårligere, så er det med til at reducere mistanken betydeligt om, at hun har lavet bevidst fusk, siger Peter Goll.

Peter Goll stiller den socialdemokratiske leders håndtering af sin sag står op imod feriesagerne mod udenrigsminister Lene Espersen (K), der i modsætning til Helle Thorning ikke er vendt hjem fra ferie for at forsvare sig.

- Det kommer til at stå i skærende kontrast, til den måde Lene Espersen håndterer sin sag på, hvor det tog for lang tid for hende, at indrømme sin fejl. Det gavner en politisk leder, at man tør stille sig frem, når man bliver kritiseret, siger han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: