Annonce:
Annonce:

SF støtter Thorning

SF støtter fortsat Helle Thorning-Schmidt som statsminister og erklærer sig tilfredse med, at hun har afbrudt sin ferie

Annonce:
Følg Politik

SF erklærer sig tilfredse med, at Helle Thorning-Schmidt har afbrudt sin ferie for at redegøre for den verserende sag. SF bakker helt op om den Socialdemokratiske formand. Det siger SF’s gruppeformand Ole Sohn i en pressemeddelelse.

- Denne sag havde vi selvfølgelig gerne været foruden. Men jeg hæfter mig ved, at Helle Thorning-Schmidt har beklaget de upræcise oplysninger om sin mands ophold til Justitsministeriet og nu har sendt en præcis opgørelse til ministeriet, så der kommer orden i sagerne, siger Ole Sohn, der kalder det "ubetænksomt", at Helle Thorning-Schmidt har givet forskellige oplysninger til henholdvis Skat og Justitsministeriet. Han hæfter sig imidlertid ved, at S-lederen tilsyneladende gør alt for at rette op på fejlen.

Sagen rokker dermed ikke ved SF’s tillid til Helle Thorning-Schmidts politiske lederskab.

- Vi er ikke et sekund i tvivl om, at hun vil være en bedre regeringsleder end vores nuværende. Uanset hvilke fejl, hun har begået i denne sag, så er det altså ikke Helle Thorning, der har givet ufinansierede skattelettelser og kørt dansk økonomi af sporet eller misbrugt hen ved en milliard af skatteydernes penge på overbetaling af privathospitaler. Det er alene regeringen og Dansk Folkepartis ansvar, siger Ole Sohn.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: