De støber kuglerne på det røde hold

Generalen:
Noa Redington, Helle Thorning-Schmidts personlige rådgiver: Fortid som analytiker på Ugebrevet A4 – og i øvrigt eks-svigersøn til Mogens Lykketoft. Styrke: Meget stærk – nok Christiansborg-mester – i de langsigtede analyser og stærk i teorien om politisk kommunikation. Svaghed: Kan blive usikker, når det skal gå hurtigt.

Officererne:
Sten Kristensen, pressechef for Socialdemokraterne: En slider, som tager sig af det daglige arbejde. Vidende – og nyder stor respekt i den socialdemokratiske folketingsgruppe. Hans handicap er, at han ikke har en direkte linje til Helle Thorning-Schmidt.

John Iversen, assisterende pressechef for Socialdemokraterne: Tidligere medlem af Europa-Parlamentet for SF. Var ansat hos Ritt Bjerregaard, da hun var EU-kommissær. Kender det politiske spil på Christiansborg og i Bruxelles og har gode kontakter i SF og Radikale. Tilhører den gamle skole.

Claus Perregaard, pressechef i SF: Tidligere personlig rådgiver for Villy Søvndal. Er manden bag SF’s store og stærke informationsafdeling. Kan virke lidt gammelklog.

Thomas Sæhl Sørensen, personlig rådgiver for Villy Søvndal: Følger SF-formanden i tykt og tyndt. Har et nærmest far-søn-forhold, hvor han har svært ved at bremse Villy.