Venstre ser desperationen hos Thorning

Helle Thorning har indset, at det er umuligt at skaffe 15 milliarder kroner og tyr derfor til trusler, lyder det fra Venstres finansordfører

Ren desperation. Sådan ser Venstre Socialdemokraternes udmelding om, at det kan koste efterlønnen, hvis ikke fagbevægelsen vil være med til at finde, hvad der svarer til 15 milliarder kroner ved at lade danskerne arbejde længere.

- Det er udtryk for en desperation hos Socialdemokraterne, fordi de nu finder ud af, at det ikke er så let at finde de 15 milliarder kroner, som de ellers har sagt i deres Fair løsning-plan, siger Venstres finansordfører Jacob Jensen.

Det er Socialdemokraternes formand Helle Thorning-Schmidt, der tirsdag siger, at det enten kommer til at betyde velfærdsforringelser eller meget brutale reformer som for eksempel afskaffelse af efterlønnen, hvis ikke pengene findes.

S-formanden truer både danskerne og fagbevægelsen, og det gør man kun, hvis man er hårdt presset, mener Jacob Jensen.

- Det viser sig nu, at de 15 milliarder kroner er blot ti fugle på taget, og det viser sig nu med al tydelighed, at det har Helle også indset og begynder derfor nu at køre dette tunge skyts frem, fastslår han.

0 kommentarer
Vis kommentarer