Annonce:
Annonce:

3F-formand: Pia er den største pamper

Pia Kjærsgaard opfordrer 3F's formand, Poul Erik Skov Christensen, til at gå ned i løn. Men DF's formand tjener faktisk mest af de to

Pia Kjærsgaard kaldte tidligere torsdag 3F's formand for en 'pamper' - men faktisk tjener hun selv mere end ham. (Foto: Gregers Tycho)
Pia Kjærsgaard kaldte tidligere torsdag 3F's formand for en 'pamper' - men faktisk tjener hun selv mere end ham. (Foto: Gregers Tycho)
Annonce:
Følg Politik

Fløjlshandskerne bliver nu taget af i kampen mellem landets største fagforening 3F og Dansk Folkeparti.

Efter at Dansk Folkepartis formand, Pia Kjærsgaard, har kaldt 3F's formand, Poul Erik Skov Christensen for en højtlønnet fagforeningspamper og opfordret ham til at gå ned i løn, svarer han igen ved at kalde hende for en hykler.

- Hvis det er sådan, at man skal måles på, om man er en pamper i forhold til ens løn, så må Pia Kjærsgaard være en noget større pamper end jeg, siger Poul Erik Skov Christensen.

Ikke alene tager Dansk Folkepartis formand nemlig fejl, når hun hævder, at fagforeningsformanden har en "millionærgage". Poul Erik Skov Christensen tjener 903.135. kroner, mens Pia Kjærsgaards årsgage er på 971.890 kroner. Altså næsten 70.000 kroner mere om året.

Poul Erik Skov Christensen henviser samtidig til, at det er 3F's kongres, som bestemmer hans løn.

Skænderiet skyldes, at 3F i en annoncekampagne anklager Dansk Folkeparti for løftebrud, fordi regeringens støtteparti tidligere har lovet, at det 'under ingen omstændigheder' ville være med til reformer, der skar i efterlønnen eller sænkede dagpengeperioden.

- Pia Kjærsgaard lægger op til en noget besynderlig diskussion om hendes og min løn. Det her er et forsøg på at løbe væk fra den diskussion, det drejer sig om: Nemlig at Dansk Folkeparti lægger stemmer til regeringens besparelser på de arbejdsløse og børnefamilierne, siger Poul Erik Skov Christensen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
rockersagrockersagrockersagrockersagrockersagrockersagrockersagrockersag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: