Beskyldes for sex-chat med Okman

Venstres politiske ordfører, Peter Christensen, om beskyldningerne: -  Det er jo det rene sludder

Venstres politiske ordfører, Peter Christensen, afviser kategorisk at have chattet om sex med Ditte Okman.  (Foto: Torben Stroyer)
Venstres politiske ordfører, Peter Christensen, afviser kategorisk at have chattet om sex med Ditte Okman. (Foto: Torben Stroyer)

Venstres politiske ordfører, Peter Christensen, beskyldes nu for at have sex-chattet med Venstres tidligere pressemedarbejder Ditte Okman på Facebook.

Beskyldningen fremsættes af Politiken-blogger, kunstkritiker og kommunikationsrådgiver Michael Jeppesen i endnu en blog om udløbere af Okman-affæren.

Under en mellemrubrik, der lyder: ’Sexchat med P.C.’, skriver Jeppesen ligeud:

’Ditte Okman har chattet om sex med Venstres politiske ordfører på sin væg (...)’.

’Du når meget  ...’
Peter Christensen afviser pure beskyldningen over for Ekstra Bladet:

– Det er jo det rene sludder. Det rigtige er, at Okman på et tidspunkt lagde en offentlig opdatering ud på sin Facebook-profil, hvor hun skrev, at nu havde hun ’lige bollet’ med sin forlovede (Mark Woodhouse, red.).

– Jeg skrev en lige så offentlig kommentar til den melding. Den lød: ’Du når meget på en dag’. Det har intet med sex-chat at gøre. Påstanden er absurd, siger Christensen.

Ekstra Bladets egne undersøgelser bekræfter Peter Christensens fremstilling. Undertegnede har således med egne øjne set den af Peter Christensen beskrevne Okman-opdatering – og Peter Christensens opfølgende kommentar.

Også en stribe andre Facebook-venner kommenterede Okmans ’lige bollet’-melding.

Facebook har også en egentlig chat-funktion.

I modsætning til de såkaldte opdateringer er chatten helt privat mellem to venner.

Peter Christensen afviser kategorisk over for Ekstra Bladet, at han på noget tidspunkt har chattet med Okman – om noget som helst emne.

Ditte Okman slettede lørdag sin Facebook-profil. Søndag indgik hun er aftale med Venstre om øjeblikkelig frivillig fratræden efter at være afsløret i have fremsat stribevis af injurierende, hånlige og stærkt nedsættende bemærkninger om kendisser, politikere og en kioskdame på Christiansborg.

Andre Facebook venner kommenterede Okmans ’lige bollet’-melding