Venstre-konsulent svinede Niels Brinch

Endnu en afsløring af Ditte Okmans Facebook-vaner viser, at hun svinede TV2-værten Niels Brinch til, kort efter at han var blevet overfaldet og tæsket gul og blå i Københavns natteliv. - Jeg fatter det ikke, siger Brinch

Niels Brinch fik ikke megen medlidenhed fra Ditte Okman efter han havde fået tæsk i byen. (Foto: Kenneth Meyer)
Niels Brinch fik ikke megen medlidenhed fra Ditte Okman efter han havde fået tæsk i byen. (Foto: Kenneth Meyer)

Venstres kommunikationskonsulent Ditte Okman har været et af ugens helt store politiske samtaleemner, siden journalist Michael Jeppesen på sin blog på politiken.dk afslørede, at hun har tilsvinet en kioskmedarbejder på Christiansborg.

Mange har krævet hende fyret, men Venstre har valgt at beholde hende på lønningslisten, dog med indskrænkede Facebook-rettigheder.

Michael Jeppesen fortsætter dog ufortrødent med at fiske uheldige Okman-citater frem fra Facebook, og nu har han afsløret, at hun få dage efter det voldelige overfald på Niels Brinch i det københavnske natteliv tilkendegav, at hun også ville have slået ham.

Stikkersvin
- (Ditte Okman) havde også smasket Niels Brinch en på krydderen, hvis han ikke ville forlade min fest, og jeg havde også råbt stikkersvin, hvis han truede mig med at ringe til sine politivenner, fordi han ikke måtte blive, skriver Okman ifølge Michael Jeppesen på sin Facebook-profil.

Det gjorde hun 27. januar - blot 12 dage efter overfaldet, der efterlod Brinch med svære skader i ansigtet.

Niels Brinch forholder sig efter Jeppesens afsløring noget uforstående over for tilsviningen.

- Jeg kan ikke forstå, at hun accepterer vold på den måde. Det burde man ikke gøre lige meget hvad. Og som ansat i Venstres pressetjeneste, synes jeg godt, man kunne forvente lidt pli fra hendes side, siger Niels Brinch til ekstrabladet.dk.

Okman har ret til sine meninger
Han er ikke personlige venner med Okman, og føler sig derfor ikke personligt ramt. Men han undrer sig over, hvorfor hun kalder ham et stikkersvin.

- Jeg blev truet med overfald, og derfor ringede jeg til politiet. Det er da derfor vi har dem, og det er ikke at stikke folk. Jeg fatter altså simpelthen ikke, hvorfor hun skal kalde mig en stikker. En stikker videregiver en hemmelig information, som er blevet ham betroet, siger Niels Brinch.

Han understreger, at folk skal have lov til at have deres meninger, og det skal Ditte Okman selvfølgelig også.

- Men det havde måske været smartere, hvis hun havde givet udtryk for dem på et mere privat forum, siger han.