KL-formand skal skilles

Socialdemokraten Jan Trøjborg separeret

54-årige Jan Trøjborg er blevet separeret fra sin kone gennem 12 år, designeren og modehandleren Janne Lindgaard Trøjborg. (Arkivfoto: Jens Dige)
54-årige Jan Trøjborg er blevet separeret fra sin kone gennem 12 år, designeren og modehandleren Janne Lindgaard Trøjborg. (Arkivfoto: Jens Dige)

Den nyvalgte socialdemokratiske formand for Kommunernes Landsforening, den 54-årige borgmester i Horsens, Jan Trøjborg, er blevet separeret fra sin kone gennem 12 år, designeren og modehandleren Janne Lindgaard Trøjborg.

Parret har to fælles børn på otte og 12 år.

- Vi en enige om at gå hver til sit og ønsker af hensyn til vore børn ro til at tackle situationen på en fornuftig måde, lyder det i en meddelelse fra parret.

- Derfor beder vi alle respekterer, at vi ikke har yderligere kommentarer.

Jan Trøjborg, der er uddannet murer og ingeniør, har tidligere været medlem af Folketinget og har bl.a. været både industri-, erhvervs- og forsvarsminister. I 2005 blev han borgmester i hjembyen Horsens.

Janne Lindgaard har med udgangspunkt i parret landejendom i Dallerup ved Horsens drevet et modecenter. Det lukkede hun for nylig for angiveligt at koncentrere sig om en butik i Århus.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen