Allerøds fråse-borgmester: Fed Norges-tur!

Både borgmesteren og hans kone var vilde med skattebetalt krydstogt og druktur til Norge - og det giver naturligvis retten til nomineringen som årets skandaleborgmester i Ekstra Bladet!

I Allerød ser de konservative - og ikke mindst kommunens konservative borgmester - skattebetalt hygge som et helt særligt gode. Og sådan vil det fortsat være, hvis borgmester Erik Lund (K) bliver genvalgt på tirsdag:

- Min kone husker da også tilbage på den tur, vi havde der, og hverken min kone eller andre har haft noget at udsætte på det. Det var en kanon god tur, lyder det fra borgmesteren om det 'budgetmøde' kommunens politiske pinger holdt på Oslo-båden.

Godt arbejde på båden
Som Ekstra Bladet dengang afslørede, drak og festede borgmesteren sig glad på skatteborgernes regning. Og han skammer sig ikke det mindste over, at møder holdes på krydstogtskibe frem for de mere ydmyge og tørlagte kommunale lokaler:

- Det var et godt stykke arbejde, vi lavede. Jeg kan ikke have ondt af, at der er nogle skatteydere, der har betalt en enkelt pina coldada.

Lene: Krisen kradser
Den konservative partiformand, Lene Espersen, er dog mere tilbageholdende, da Ekstra Bladet spørger, om Allerød-modellen skal bruges i regeringen:

- Hej Lene. Vi kommer fra Ekstra Bladet og har nomineret borgmesteren. Er du på besøg (i Allerød/red.) for at høre, hvordan man skyller besparelser ned på skatteydernes regning?

- Nej det er jeg ikke, jeg er her for at indvie et hus.

- Ok, vi har ellers hørt, der skulle være plads til hele regeringen ombord på Oslobåden?

- Ja. Men det har vi altså ikke tid til. Vi er i gang med at håndtere en økonomisk krise, så det har vi ikke tid til.

Se Allerøds krydstogt-glade kaptajn folde sig ud i tv-indslaget herover!

Download Ekstra Bladets diplomtil Erik Lund, samt vores fine valgplakatog flyertil ham!

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere