Sikkerheden hos Obama hullet som en si

Røde ører hos Secret Service: Par sneg sig uanmeldt med til statsmiddag i Det Hvide Hus

Vicepræsident Joe Biden havde armen rundt om livet på Michaele Salahi, da fotoet blev taget i aftes i Det Hvide Hus. (Foto: AP)
Vicepræsident Joe Biden havde armen rundt om livet på Michaele Salahi, da fotoet blev taget i aftes i Det Hvide Hus. (Foto: AP)

Der er flovhed og vrede i store dele af præsident Barack Obamas særlige sikkerhedstjeneste, Secret Service, efter en sikkerhedsbommert i aftes, der rapporteres livligt om i flere amerikanske medier.

Ved en officiel middag i Det Hvide Hus i forbindelse med den indiske premierminister Manmohan Singhs besøg i USA lykkedes det et ægtepar fra North Virginia at passere talløse sikkerhedstjek, hvorefter parret havde fri adgang til præsidentparret, Singh og alle de inviterede VIP-gæster.

Secret Service har ifølge Reuters iværksat en officiel undersøgelse af sikkerhedsbristen.

Fotograferet med vicepræsidenten
Ægteparret, Tareq og Michaele Salahi, der drømmer om en tilværelse som realitystjerner, figurerede ikke på nogen af gæstelisterne, men fik rig lejlighed til at mingle med de mange indbudte politikere og andre pinger. De forlod dog Det Hvide Hus inden selve middagen.

På deres facebook-profil har de efterfølgende offentliggjort flere fotos taget i aftes i Det Hvide Hus, hvor parret blandt andre poserer med vicepræsident Joe Biden.

Secret Service: Ingen trussel
En unavngiven talsmand fra Secret Service siger til Washington Post, at hverken præsidentparret, Singh eller de øvrige VIP-gæster havde været i fare.

Ifølge avisen var Tareq og Michaele Salahi i samme rum som Obama-parret og premierminister Singh, men det er uvist, om de uinviterede gæster forsøgte eller rent faktisk havde held til at komme i nærkontakt med verdens mest magtfuld mand og hans hustru.

Se flere fotos fra Salahi-ægteparrets aften i Det Hvide Hus på Michaele Salahis facebook-profil.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere