Advokat revser Pia Allerslev for tom snak

Københavns kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev år hård medfart af advokat for den fyrede vedligeholdelseschef Anders Asbjørn Jensen.

Kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev (V) har været for hurtig på aftrækkeren med fyringen af vedligeholdelseschefen i Københavns Ejendomme, Anders Asbjørn Jensen, der i TV2-programmet 'Operation X' blev beskyldt for at svindle med renoveringen af københavnske skoler og institutioner.

Det mener den fyredes advokat, Kåre Pihlmann, efter at borgmesteren først udtalte, at man er uskyldig, indtil andet er bevist, og dagen efter fyrede Anders Asbjørn Jensen.

Uskyldig indtil det modsatte er bevist
- Det forekommer derfor som tom snak, når kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev hævder, at ansatte hos Københavns Kommune er uskyldige indtil det modsatte er bevist og samtidig indleder en fyringssag på baggrund af et tv-program, hvori Anders Asbjørn Jensen tildeles mindre end et minuts taletid, siger han og fortsætter:

- Hvad enten Anders Asbjørn Jensen har begået fejl eller ej, burde borgmesteren følge sit eget princip om uskyldighed, indtil det modsatte er bevist, og afvente politiets undersøgelser af, om der er hold i beskyldningerne.

Ifølge programmet 'Operation X' har vedligeholdelseschefen sørget for, at entreprenøren og vennen Teddy Christensen har fået opgaven med at renovere skoler og institutioner i København og samtidig betalt en grov overpris for arbejdet, der har store mangler.

Politiet har nu indledt en efterforskning af sagen.

Det har ikke lørdag været muligt at få en kommentar fra Pia Allerslev, og Anders Asbjørn Jensen selv vil ifølge sin advokat ikke udtale sig.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere