Par sniger sig med til Obamas middag

Et amerikansk ægtepar har været til middag med Obama i Det Hvide Hus - uden at være inviteret. Det blev blandt andet til hygge med den amerikanske vicepræsident

De er ikke på den officielle gæsteliste, ikke på bordkortet, ja slet ikke inviteret.

Alligevel er det lykkes et amerikansk ægtepar fra staten Virginia at snige sig med til en middag, de nok sent vil glemme.

Værten er nemlig ikke hvem som helst. Han er amerikansk præsident og hedder Barack Obama. Og æresgæsten: Manmohan Singh, premierminister i Indien.

Det lyder som en vittighed, men er den skinbarlige sandhed. Uvist hvordan har parret passeret det enorme sikkerhedsopbud og blandet sig med alle VIP-gæsterne i Det Hvide Hus. Det skriver avisen Washington Post, der citerer en unavngiven kilde fra Det Hvide Hus.

Der er tale om parret Tareq og Michaele Salah. Og ved et blik på sidstnævntes Facebook-profil vil man kunne se hende posere ved siden af diverse celebre personligheder, inklusive en storsmilende amerikansk vicepræsident, Joe Biden.

En talsmand for Secret Service bekræfter over for Washington Post, at man ser på en indberetning om ikke-inviterede gæster i Det Hvide Hus. Han kan desuden forsikre, at ingen personer var udsat for fare som følge af episoden.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere