Palin sprænger hitlisterne

Sarah Palins erindringbog 'Going Rogue' tordner op i toppen af USA's bestseller-lister

Sarah Palin har fuldt op at gøre med at signere bøger og trykke hænder. (Foto: AP)
Sarah Palin har fuldt op at gøre med at signere bøger og trykke hænder. (Foto: AP)

Den tidligere amerikanske vicepræsident-kandidat Sarah Palin kan stadig - et år efter, at hun og John McCain tabte valget til Barack Obama og Joe Biden - begejstre sine konservative landsmænd og bringe sine modstandere på raseriets rand.

Palin har netop udgivet sin erindringsbog 'Going Rogue' (frit oversat: Ærlig snak), og nu er bogen tordnet op ad USA's bestsellerlister, meddeler Nielsen BookScan i dag. Sarah Palin giver dermed stærke navne som Stephen King og Dan Brown og tennisfabelen André Agassi baghjul.

Palin har på den første uge efter udgivelsen solgt op mod en halv million eksemplarer, og forfatteren er et brandvarmt navn i boghandeler og andre steder, hvor hun i øjeblikket turnerer for at promovere bogen.

Flere steder beskyldes Palin for at være fuld af løgn, og bogen beskrives som ren fiktion. Bl.a. bruger Washington Times en anmeldelse til at opliste en række fejl, for ikke at sige løgnagtigheder, i bogen.

Men at anmeldelserne har været mere end lunkne, skader ikke salget.

Vil være præsident
Forlaget, HarperCollins, har trykt et første oplag af bogen på halvanden million eksemplarer. Nielsen BookScans tal dækker tre fjerdedele af det amerikanske bogmarked - nogle af de store supermarkedskæder er f. eks. ikke med. HarperCollins angiver, at salget af 'Going Rogue' har rundet trekvart million allerede.

Sarah Palin er efter manges opfattelse allerede godt i gang med at gøde jorden for en plads som Republikanernes præsidentkandidat om tre år. En tanke, som fylder en del amerikanere med fryd - men formentlig flere med inderlig gysen.

1 af 2 Bogen 'Going Rogue' har ikke fået de allerbedste anmeldelser. det skader ikke salget. (Foto: AP)
2 af 2 Sarah Palin har fuldt op at gøre med at signere bøger og trykke hænder. (Foto: AP)
0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere