S-borgmester: Kamp må tage sin straf

Det er op til Socialdemokraternes medlemmer i Køge at beslutte, om Tommy Kamp fortsætter som formand. Sigtelse for spritkørsel har allerede kostet regionspost

Den socialdemokratiske politiker Tommy Kamp ser ud til at fortsætte som formand for Socialdemokraterne i Køge, selvom han ønsker at trække sig fra sin plads i det nyvalgte regionsråd i kølvandet på en sigtelse for spirituskørsel, skriver Dagbladet Køge.

Tommy Kamp meddelte fredag aften, at han ikke ønsker at indtræde i det nye regionsråd, fordi han med den aktuelle sigtelse for spirituskørsel frygter at udgøre en belastning for sit parti.

Det ser dog ud til, at han fortsætter som formand for Socialdemokraterne i Køge, hvor han ligeledes er borgmester Marie Stærkes personlige rådgiver.

- Tommy har begået en dumhed, og jeg kan også konstatere, at han har trukket sig fra alle offentlige hverv og lagt afstand til og beklaget sin spirituskørsel. Det tror jeg er meget fornuftigt, spirituskørsel kan jeg ikke billige. Nu må han tage den straf, der tilkommer ham, hverken mere eller mindre, siger Marie Stærke i en kort skriftlig kommentar til Dagbladet Køge.

Her henviser hun samtidig til, at det bliver en sag for partiets medlemmer, om Tommy Kamp lokalt skal fortsætte i formandsstolen.

- Hans position rent organisatorisk i partiet er ikke noget, jeg bestemmer som borgmester. Det afgøres af partiets medlemmer på generalforsamlingen i marts, skriver Marie Stærke i sin kommentar.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Tommy Kamp om, hvorvidt han også agter at trække sig fra partiets formandsstol i Køge i kølvandet på sigtelsen for spirituskørsel.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere