SF og S kræver flere penge til fængsler

De danske fængsler er ikke sikrede godt nok mod personer, der forsøger at komme ind udefra for at genere de indsatte. Det mener retsordførerne fra S og SF

Det er helt uansvarligt, at de danske fængsler er så dårligt sikrede, at folk kan bryde ind i fængslerne for at overfalde indsatte.

Det mener SF´s retsordfører Karina Lorentzen Dehnhardt og retsordfører for Socialdemokraterne Karen Hækkerup. De to politikere kræver øjeblikkelig handling.

- Regeringen sjofler fængslerne, og både ind- og ansatte kan ikke leve med, at forholdene er som de er. Sikkerheden er under al kritik, siger Karina Lorentzen Dehnhardt og Karen Hækkerup.

De anklager regeringen og Dansk Folkeparti for uansvarlighed ved ikke at afsætte tilstrækkeligt med penge på næste års finanslov til kriminalforsorgen, der har ansvaret for de danske fængsler.

- Hvis vi skal have nogle fængsler, hvor de indsatte som minimum kan være i sikkerhed, må regeringen til lommerne. Og har regeringen også bare lidt visioner for at få kriminelle til at holde op med at begå kriminalitet, så skal der også satses mere på resocialiseringen, så indsatte kan bruge tiden fornuftigt og modtage undervisning og evt. behandling, siger Karina Lorentzen Dehnhardt og Karen Hækkerup.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere