DF: Løkkes 10 mål et bunkebryllup

Dansk Folkepartis gruppeformand roser statsministeren for at være ambitiøs med sine mål for Danmark, men kalder dem samtidig for et 'bunkebryllup'

Regeringens støtter i Dansk Folkeparti erklærer sig grundlæggende enige i de 10 mål for fremtidens Danmark, som statsminister Lars Løkke Rasmussen opstillede på Venstres landsmøde.

- Nogle af målene kan godt være drømmerier, men hvis man ikke har nogle ambitioner at gå efter, så kommer man heller ingen vegne, siger Dansk Folkepartis gruppeformand, Kristian Thulesen Dahl, der dog mener, at betegnelsen 'mål' snyder lidt.

- Det er en skøn blanding af målsætninger og nogle midler til at nå målsætningerne, som er blevet til et bunkebryllup i form af de 10 mål for Danmark.

Kristian Thulesen Dahl mener eksempelvis, at statsministerens mål om, at Danmark i 2020 skal være blandt de 10 rigeste lande i verden kun kan nås ved, at målene om bedre uddannelse opfyldes.

- Det er afgørende, at der er tilstrækkelig troværdighed bag målsætningerne, i forhold til det, man gør. Og der synes jeg, at en af de meget vigtige ting, som vi har gjort noget ved i fællesskab i efteråret, er i forhold til uddannelsessektoren og vores målsætning om, at 95 procent af hver ungdomsårgang skal have en uddannelse. Det er et af de meget vigtige midler til at nå de her mål, siger Kristian Thulesen Dahl.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere