Politiker sat til salg på Den Blå Avis

Et styk upopulær radikal borgmesterkandidat til salg: Kritikken mod Klaus Bondam fortsætter - også på Den Blå Avis, hvor han nu er blevet sat til salg

Annoncen hvor Klaus Bondam bliver sat til salg for 100 kroner. (Foto: dba.dk)
Annoncen hvor Klaus Bondam bliver sat til salg for 100 kroner. (Foto: dba.dk)

Produkt: Vendekåbe. Mærke: Bondam. Størrelse: 78. Farve: Sort.

Sådan lyder dele af den salgsopstilling, der i dag er blevet oprettet på Den Blå Avis med denne uges mest upopulære politiker som vare: Klaus Bondam er efter kommunalvalget i tirsdags stadig i gang med at feje op og rense ud efter den politiske storm efter hans aftale med Dansk Folkeparti mildest talt har svinet hans politiske omdømme til.

Bondam har både af vælgerne og også internt i partiet fået kastet alskens ukvemsheder efter sig: En mand med hang til det søde liv i rampelyset, som er villig til at sælge alt for at beholde sin borgmesterpost, forræderi og beskidte kneb er blot nogle.

Vendekåbe er et andet ord, som er blevet flittigt brugt i den sammenhæng, som det også ses på dba.dk's annonce, der rubiceret under 'Mode og tilbehør - Tøj til mænd - Jakker og frakker'.

Annonceteksten lyder endvidere: Vendekåbe, Bondam, str. 78, Sort, Bondam 180 graders vendekåbe, godt brugt, men virker fint og kan bruges til mange lejligheder. Pris kr. 100.

Du kan selv byde på et styks vendekåbe, hvis du skulle have interesse ved at gå ind på Den Blå Avis her og blandt andet læse de mange kommentarer fra mulige købere, som har budt på Klaus Bondam.

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere